неділю, 24 березня 2013 р.




3.ЧЛЕНСТВО В ОРГАНІЗАЦІЇ
3.1.Членами Організації можуть бути громадяни України та іноземні громадяни, досягли 16 років, визнають Статут Організації, перебувають на обліку та бажають займатися спортивним та любительським рибальством і своєчасно сплачують членські внески.
3.2.Прийняття громадян у члени Організації проводиться на підставі письмової заяви бажаючого до вступу за рішенням Правління.
Прийнятому члену Організації видається посвідчення члена Організації встановленого зразка, а після сплати вступних(членських) внесків видається картка-вкладка.
3.3.Розмір вступних та членських внесків встановлюють Загальні Збори Організації.
3.4.Порядок сплати вступних та членських внесків визначаються Правлінням Організації.
Членські внески сплачуються повністю до 1 травня за поточний календарний рік. Особи, які вступили в члени Організації у поточному році, сплачують членські внески за весь рік незалежно від часу вступу.
3.5.Виключним питанням у припиненні членства у Організації за рішенням Правління є виключення з Організації членів, які без поважних причин своєчасно не сплатили членські внески. Зазначені громадяни можуть бути знову прийняті в члени Організації на загальних підставах. Членам Організації, які вибули чи виключені з організації, вступні і членські внески не повертаються.
3.6.Від сплати членських внесків звільняються члени Організації, які перебувають на дійсній строковій військовій службі.
Учасники бойових дій, Великої Вітчизняної війни, інваліди І та ІІ групи, ліквідатори аварії на ЧАЕС першої та другої категорії - сплату членських внесків здійснюють на пільгових умовах визначених Загальними Зборами

Заява   
рахунок

До заяви додаєтся : фото 3х4,  Ф.І.Б., рік народження, місце проживання, № телефону, копія квитанції про сплату внесків. 
Вступний внесок 300 грн. 
Членський внесок членам ГО «ПОР Бергфіш» на 2013 рік в сумі 200 грн.





Немає коментарів:

Дописати коментар